Kifl fešta Ljubljana 2012

NetCafe Ljubljana, 7.3.2012
Nastopajoči: D Bend, Guli DJ
Fotograf: Tomi Naglič, Jure Jerele

[nggallery id=1]

Najnovejši Prispevki

V MC KRŠKO osveščali o nasilju nad ženskami

V soboto, 16. marca 2019, se je v prostorih MC Krško odvil zaključni dogodek projekta »Keep Fighting for Equality.«  EVS prostovoljki iz Španije, Omaina in Neus, ki sta na dolgoročnem prostovoljskem projektu v MC Krško sta skozi delo v Krškem in širše posneli avtorski film, v soboto pa svoj izdelek na interaktiven način predstavili širši javnosti  o osveščanju v boju proti nasilju nad ženskami in boju za enakost spolov.

V  namen dolgoročnega projekta in nadaljevanje uspešnega dogodka in kratkega filma, ki sta ga že predstavili v mesecu novembru 2019 sta prostovoljki posneli kratek film, kje so sodelovale ženske različnih narodnosti, izkušenj in ozadij. Prav tako pa sta k sodelovanju povabili  zaposlene ženske in prostovoljke iz  Mladinskega centra Krško in naredili fotografsko razstavo njihovih portretov.  V nadaljevanju je sledil dogodek odprtega tipa, kjer so bili udeleženci povabljeni k temu, da preberejo, zapojejo ali na kakršen koli zanimiv in drugačen način delijo dela žensk, ki so jim pri srcu in se jim zdijo pomembne širjenja.  Na koncu je sledila debata, prostovoljki pa sta posneli tudi kratke izjave udeležencev o dogodku. Na dogodku se jim je pridružilo večje število prostovoljcev iz tujine, ki se nahajajo pri različnih organizacija povsod po Sloveniji.

Dekleta počasi zaključujejo svojo zelo uspešno dolgoročno  prostovoljsko službo v MC Krško, kjer bosta pustili močen pečat in vzor za delo vseh nadaljnjih udeležencev mednarodnega programa.

PODATKI KONTAKTNE OSEBE

Katja Glas, vodja EVS programa
hostel@mc-krsko.si ali  040 171 371

Vir: Mladinski center Krško

  1. ŠKISOLOV 2019: Škisova tržnica išče nove edinstvene glasbenike Pusti odgovor
  2. Sklic rednega letnega občnega zbora Pusti odgovor
  3. Mladi Posavci izvedli že 3. TEDxKrško! Komentarji so izklopljeni za Mladi Posavci izvedli že 3. TEDxKrško!
  4. Škisov zajtrk: Ne, resno. Jej zajtrk! Komentarji so izklopljeni za Škisov zajtrk: Ne, resno. Jej zajtrk!
  5. ZVEZA ŠTUDENTSKIH KLUBOV SLOVENIJE LETOS PRIPRAVLJA ŽE 14. ŠKISOVO ŠTORKLJO Komentarji so izklopljeni za ZVEZA ŠTUDENTSKIH KLUBOV SLOVENIJE LETOS PRIPRAVLJA ŽE 14. ŠKISOVO ŠTORKLJO
  6. ŠKISOVA TRŽNICA SE VRAČA 9. MAJA Komentarji so izklopljeni za ŠKISOVA TRŽNICA SE VRAČA 9. MAJA
  7. Nov urnik uradnih ur KPŠ info točke Komentarji so izklopljeni za Nov urnik uradnih ur KPŠ info točke
  8. Z glasbili bogatejši osnovni šoli v Brestanici in Podbočju: Le skupaj lahko zaigramo najlepše melodije Komentarji so izklopljeni za Z glasbili bogatejši osnovni šoli v Brestanici in Podbočju: Le skupaj lahko zaigramo najlepše melodije
  9. Sprememba uradnih ur Komentarji so izklopljeni za Sprememba uradnih ur