Koledarsko leto se počasi izteka, zato se vsi skupaj veselimo izjemnih zgodb, ki nam jih je napisalo letošnje leto. Preden se od »šestnajstke« dokončno poslovimo, je čas, da si skupaj privoščimo še najboljšo posavsko zabavo leta. 30. decembra je čas za posavsko KIFL FEŠTO!

2016_12_8_kifl-posavje

KDO NAS BO ZABAVAL LETOS?

Organizator letos obljublja pester program, ki bo vsakemu ponudil nekaj, skupaj pa tvori morda malce nepričakovano, a hkrati zaokroženo celoto. Dogajanje bodo tradicionalno odprli Posavci. Letos bo ta čast pripadla članom skupine GRZIL, ki so v letošnjem letu izdali nov singl Dotik je dovolj. Na odru največje Kiflove zabave se bodo letos predstavili tudi ELVIS JACKSON, priznana slovenska glasbena skupina, ki jo slovenski novinarji radi poimenujejo kot najbolj poskočen in energičen bend. Zabavo, ki bo potekala dolgo v noč, bodo zaključili POSKOČNI MUZIKANTI, ki bodo v Krško pridrveli neposredno iz najbolj gledane narodno-zabavne oddaje Slovenski pozdrav.

NA ZADNJI PETEK V LETU

Če še vedno iščete rešitev, kako kar najbolje izkoristiti zadnji petek v letu, je KIFL FEŠTA POSAVJE odlična rešitev. Četrti decembrski dobri mož, Posavski Kifl, 30. decembra 2016 na parkirišču pred Mladinskim centrom Krško ne bo poskrbel le za odličen glasbeni program, temveč tudi za izjemno vzdušje, okusnega kuhančka, najboljše kifle ter nepozaben zaključek koledarskega leta v Posavju! Poskrbel je tudi za to, da se boste lahko na Kifl fešto in iz nje varno pripeljali z mestnim avtobusom, ki bo od 20. ure dalje na eno uro vozil po trasi krškega mestnega prometa.

ZAKIFLAJMO SKUPAJ

Kakor smo na Kifl feštah že vajeni, bo tudi tokrat kiflov na tone, cviček pa bo tekel v potokih, zato razloga, da ostaneš doma, ni! S seboj pripelji še svoje prijatelje in še zadnjič v tem letu zakiflajte skupaj na najboljši posavski zabavi ob koncu koledarskega leta, ki jo za vse druženja željne tudi letos pripravlja Klub posavskih študentov!

2016_11_20_kifl

Se vidimo 30. decembra na parkirišču pred Mladinskim centrom Krško!