naslovnica1Zakorakali smo v prvi spomladanski mesec, posijali so prvi spomladanski žarki, na Klubu posavskih študentov pa smo v sodelovanju z Mladinskih centrom Krško pripravili povsem svež projekt, in sicer iz področja izobraževanja (seveda ne bo manjkalo tudi zabave).
Ponosno vam predstavljamo KPŠ kuharske delavnice – kuhali, pekli in počeli še marsikaj uporabnega, navezujoč se na prehrano – bomo v sklopu treh terminov, od katerih bo vsak tematsko obarvan. Družili se bomo ob sobotah, v kuhinji hostla Mladinskega centra Krško.

Prva KPŠ kuharska delavnica bo v soboto, 21. marca 2015, ob 17. uri. Da bomo začeli v stilu, smo na prvo delavnico povabili gostjo, ki sicer ni profesionalna kuharica, prav tako je njen poklic tudi daleč od peka, a zanesljivi viri so nam zaupali, da ji odlična kuha in peka kljub temu sploh nista tuji. Ker bomo 21. marca še malce pod vtisi ljubljanske Kifl Fešte in bomo že navdušeno pričakovali mariborsko, prave Kifl Fešte pa ni brez kiflov, nam bo Jožica Stopar, naša prva gostja, predstavila recept in nas naučila pripraviti najokusnejše kifle v Posavju!

Na delavnico se prijavite na povezavi: http://goo.gl/forms/9rvRVHVqpC.

Prijavnina za člane KPŠ znaša 5 €, za vse ostale pa 7 €. Poravnate jo ob prihodu na delavnico.
Za vse dodatne informacije se lahko obrnete na kontakt: 031 203 397 (Mojca) ali kranjec.mojca94@gmail.com.
Naslednja KPŠ kuharska delavnica bo v soboto, 28. marca 2015, ob 16. uri. Več informacij kmalu!

Se vidimo na prvi KPŠ kuharski delavnici! 🙂

kuharske_delavnice