Tako je! Konec izpitnega obdobja in začetek prvega pomladnega meseca sta jo tudi letos prinesla. Na že vsem dobro znani lokaciji, v NetCafeju na Kardeljevi ploščadi pri Fakulteti za družbene vede se boste tudi letos zabavali v družbi Kifla in kiflov! Prihaja namreč prva KIFL FEŠTA v letu 2013!

Se sprašujete kdaj in s kom?

Letos bo največja posavska zabava v Ljubljani v sredo, 13. marca 2013! Zbrane bodo s svojimi glasbenimi mojstrovinami navduševali člani benda JELENBAND. Še niste slišali zanje? No, naj vam namignemo, širši množici so bili v preteklosti bolj znani kot skupina Šank Rock! Poleg njih pa bo za prijetno atmosfero skrbel še DJ GULI! Kot ste člani KPŠ-ja in DSP-ja že vajeni, vstopnine za vas tudi tokrat ne bo! Vstopnina za ostale študente bo znašala 3€, za vse ostale pa 5€. Še nisi član? Nič hudega, s seboj prinesi originalno potrdilo o vpisu in že boš naš! 🙂

Si med tednom v Mariboru ali pa v Posavju in želiš na KIFL FEŠTO?

Tudi tokrat bo poskrbljeno za prevoz za vse študente iz Maribora in Krškega. Vsi, ki študirate v Mariboru, za prijavo pokličite Anžeta na telefonsko številko 040 625 707, tisti iz Krškega pa se za prijavo obrnite na Žigo, ki ga lahko dobite na telefonski številki 031 724 925.

Tudi tokrat bo KIFLOV na tone, CVIČEK pa bo spet tekel v potokih! 🙂