Do Kifl fešte Posavje ne odštevamo več dni, ampak že štejemo čez koliko ur se prične zabava s Kingstoni ter skupinama I.C.E. in Kontradikshn. Da boste lahko sobotni večer v družbi prijateljev in dobre glasbe preživeli nadvse sproščeno in brezskrbno, je Klub posavskih študentov tudi letos poskrbel za brezplačen avtobusni prevoz. Avtobus bo vozil od 20.00 do 1.00 v časovnem intervalu 30 minut po sledeči trasi: Avtobusna postaja Krško – Osnovna šola Jurija Dalmatina – Pošta Krško – Mladinski center Krško – Osnovna šola Leskovec pri Krškem – Mercator – OMW – Mladinski center Krško.

2015_12_23_AvtobusKer pa vemo, da vas zanima, kdaj bo igrala vaša najljubša skupina na letošnji Kifl fešti Posavje, vam kot božično darilo poklanjamo tudi časovnico.
Program Kifl fešte Posavje 2015:

20.45 – 21.45: Kontradikshn
22.00 – 23. 00: I.C.E.
23.20 – 00.50: Kingstoni
1.00 – 3.00: Afterparty v dvorani Mladinskega centra Krško z DJ GULI-jem

Težav z dogovarjanjem, kdo bo vozil na Kifl fešto Posavje, tokrat ne bo, tako da razloga, da v soboto ostaneš doma, NI! Poskrbeli pa smo tudi za vse tiste, ki jim zabava do prve ure zjutraj ni dovolj. Po koncu dogajanja na zunanjem odru se bodo lahko v divjih ritmih DJ GULI-ja zabavali do zgodnjih jutranjih ur.

Pridruži se nam na najboljši zabavi letošnjega decembra, ko si bomo med tem, ko bo norela cela ulica, vzeli vse kar nam ponuja življenje! 🙂

 

0