• Spletno tekmovanje Freshhh poziva študente po vsem svetu, da se do 29. marca prijavijo na spletno tekmovanje – zmagovalci se lahko pridružijo Skupini MOL, prve tri ekipe pa osvojijo nagrado v skupni vrednosti 25.000 EUR
  • V zaposlitveni program Growww za sveže diplomante se je mogoče prijaviti do sredine aprila

Skupina MOL razpisuje programa Freshhh in Growww

Program Freshhh je spletno tekmovanje za študente, na katerem sodelujejo 3-članske ekipe. Registracija je odprta do 29. marca na www.freshhh.net.

Gre za mednarodno spletno študentsko tekmovanje, na katerem se študentje v 3-članskih ekipah soočajo z različnimi izzivi: gradnja nove naftne družbe, odločajo se glede raziskovalnih in razvojnih projektov pri upravljanju rafinerije za različne proizvode in oblikujejo najboljši nabor proizvodov za doseganje dobička. Tekmovanje je sestavljeno iz 3 krogov, prvih 5 ekip pa se bo uvrstilo v finale v živo 25. maja, kjer bodo tekmovale za nagrado 25.000 EUR. Obenem dobijo možnost zaposlitve v mednarodni ekipi Skupine MOL.

Ponosni smo, da je na lanskem tekmovanju izmed 2.210 ekip z vsega sveta ekipa slovenskih študentov s Fakultete za kemijo in kemijsko tehnologijo iz Ljubljane dosegla odlično 3. mesto, s čimer so osvojili denarno nagrado in vzbudili celo zanimanje vodstva Skupine MOL, ki se zaveda potenciala mladih talentov.

Več informacij o programu Freshhh najdete na https://www.facebook.com/molfreshhh.
Prijava na tekmovanje je možna do 29. 3. 2016 na www.freshhh.net.

MOL Freshhh A4_SLO-page-001

Growww je enoletni zaposlitveni program, ki mladim diplomantom ponuja edinstveno priložnost za začetek mednarodne kariere v eni od najkompleksnejših industrij. V sklopu Growwwa na mlade s področja inženiringa, ekonomije, informatike, naravoslovja in družboslovja čaka več kot 170 delovnih mest Skupine MOL v 13 državah. Mladi diplomanti se lahko v program Growww prijavijo do sredine aprila na LinkedIn strani Skupine MOL.

Zaposlitev prek programa Growww pomeni začetek kariere v mednarodnem naftnem in plinskem podjetju, pridobitev delovnih izkušenj pod profesionalnim vodstvom in priložnost dokazati se v mednarodnem delovnem okolju. Gre za intenzivni enoletni zaposlitveni program, v katerem mladi strokovnjaki delajo pod mentorstvom višjega sodelavca, večina pa nadaljuje svojo kariero v Skupini MOL kot strokovnjak ali specialist. Od leta 2007, ko se je program začel, je bilo zaposlenih 1.770 Growwwerjev in skoraj 40 % nekdanjih udeležencev programa je že napredovalo na višje položaje v podjetju.

Več informacij o programu Growww lahko najdete na: http://molgroup.info/en/growww in https://www.facebook.com/growww

MOL Growww A4_SLO_1-page-001

O Skupini MOL
Skupina MOL je integrirana neodvisna mednarodna naftna in plinska družba z več kot 100 leti izkušenj v industriji. Sedež ima v Budimpešti na Madžarskem, s svojimi poslovnimi dejavnostmi pa je prisotna v več kot 40 državah in zaposluje blizu 27.000 ljudi. Raziskovalne dejavnosti Skupine MOL in prodaja derivatov so podprte z več kot 75-letnimi izkušnjami na področju ogljikovodikov. Proizvodnja poteka v 8 državah, raziskovalne dejavnosti pa v 14. Skupina ima v lasti 4 rafinerije in 2 petrokemijski enoti v okviru integriranega upravljanja oskrbovalne verige, in sicer na Madžarskem, Slovaškem in Hrvaškem. V Skupini MOL obratuje blizu 2.000 bencinskih servisov v 11 državah Srednje in Jugovzhodne Evrope.