Klub posavskih študentov v povezavi s Študentskim klubom PTJELN in Društvom novomeških študentov organizira obisk enega največjih študentskih smučarskih zabav Vsi na ŠKIs & KKŠ Winterfest. V soboto, 23. februarja, ob 9. uri zjutraj bomo z avtobusom krenili proti smučišču Kope. Udeleženci bodo skupaj s študenti (:P) in študentkami iz cele Slovenije uživali na snegu, smučali, deskali, se streljali na Paintball poligonu, snowbajkali, zvečer pa uživali na koncertu Big Foot Mame in nekoliko bolj elektronsko obarvanem klubu Holcer. Polni in utrujeni od napornega dne se bomo vrnili proti Novem mestu v poznih večernih urah.

DNEVNI PROGRAM

 Prihod: Na Kope bomo prispeli okoli 12.00 ure. Tako bo urico časa, da se smučarji razpakiramo in pripravimo na smuko.

Snowbajkanje Za tiste, ki so belih strmina že naveličani in bi radi doživeli nekaj novega, pa bodo na voljo ekstravagantni snežni rekviziti, kot so snowbike, pležuh, snowblade idr.

Smučarska tekma

 Popoldanski program bomo začeli s smučarsko tekmo študentskih klubov, ki jo bomo dodatno popestrili z uporabo že omenjenih snežnih rekvizitov. Pogumne tekmovalce bo v cilju pričakala kričeča množica, ki jo bo ves popoldan zabaval Collegium-ov voditelj v spremstvu popularnega Dj-ja in vročih hostes.

 Skoki

Za udeležence, ki jim vožnja skozi progo ne predstavlja pravega iziva in možnosti zadostnega izstopanja, pa bomo pripravili tekmovanje v skokih prostega sloga. Tu bo odločala inovativnost in celostna podoba nastopajočih, ki jo bo ocenjevala izbrana žirija. Če ste tekmovalni tip, je torej skrajni čas, da si priskrbite edinstven kostum, s katerim se boste potegovali za najvišja mesta.

Paintball

 Če vam smučanje niti malo ne diši, pa se boste lahko izkazali na eksebicijskem turnirju v paintballu. Za vse ljubitelje taktičnih iger in za tiste, ki se radi igrajo z živimi barvami, bomo priredili paintball turnir na snegu pod reflektorji.

 VEČERNI PROGRAM

Po podelitvi nagrad najhitrejšim smučarjem in najbolj atraktivnim skakalcem, se bo začel pester nočni program. Tudi letos se bomo na prostem razgreli ob ritmih najbolj vročih slovenskih bandov, med drugim tudi s skupino Big Foot Mama. Če vas bo na prostem preveč zeblo, pa se boste lahko zatekli v bližnji Holcer, kjer bo odmevala komercialna ali elektronska glasba.

Noč bo dolga, saj bodo Dj-ji svoje mešalke uglasnili šele v zgodnjih jutranjih urah, zato bodite pripravljeni na nepozaben žur!

SE VIDIMO..!?

CENA PAKETOV:

1. PAKET za SMUČARJE

  • 20 € (člani KPŠ)
  • 30 € (vsi ostali)

vključuje popoldansko smučarsko vozovnico, topel obrok (mesni ali vegi) in pijačo, avtobusni prevoz, smučarsko tekmo ter vstop na večerni program.

 

2. PAKET za NESMUČARJE

  • 13 € (člani)
  • 20 € (vsi ostali)

Vključuje avtobusni prevoz, topel obrok (meni ali vegi) in vstop na večerni program.

 

Opcijsko doplačilo: PAINTBALL 5€/osebo

Paintball turnir bo potekal od 15:00 dalje na posebnem snežnem poligonu ob smučišču. V boju na izpadanje se bodo med seboj pomerile ekipe štirih tekmovalcev, ki bodo imele na voljo neomejeno število nabojev

Testi:

vsi paketi vključujejo brezplačen test smučarske in deskarske opreme ter izposojo snowbike-ov, pležuhov in snowblade-ov.

Vendar POZOR, prijave zbiramo samo do nedelje, 17.2.2013! Zainteresirani ste vabljeni, da se oglasite v naši pisarni v MC Krško v času uradnih ur (v petek od 16. ure dalje in v soboto med 9:00 in 13:00). V tem času se boste lahko (z originalnim potrdilom o vpisu) tudi včlanili v KPŠ ali podaljšali svoje članstvo, kar vam zagotavlja ugodnejšo ceno za vse KPŠjeve smučarske dogodke, Kifl fešte, …

Za vse dodatne informacije pišite na tina.soln@kps-on.net ali pokličite 041 941 625 (Tina). Aja, pa Kifl gre tudi zraven! 😛