naslovnica2Po uspešni otvoritvi prvega sklopa KPŠ kuharskih delavnic, kjer smo se naučili peči originalne KPŠ kifle, napovedujemo atraktiven program druge delavnice.

Tako kot prva, bo tudi druga KPŠ kuharska delavnica potekala v kuhinji hostla Mladinskega centra Krško, in sicer v soboto, 28. marca 2015 ob 11. uri s posebej zanimivo gostjo.

Katja Glas je po poklicu diplomirana inženirka živilstva in prehrane (UN) in končuje magistrski študij na prehrani. Tako hrana in način priprave kot tudi svetovanje o prehrani pri različnih boleznih ter pomoč pri hujšanju so del njenega vsakdana. Pravi, da jo kuhanje in peka vedno sproščata. Katjini prijatelji so navdušeni nad njenimi zanimivimi tortami in raznovrstnimi drugimi slaščicami, ki jih z velikim veseljem pripravlja zanje.
Delček svojega širokega spektra znanj in veščin nam bo predstavila na kuharski delavnici, ki smo jo naslovili PARTY FOOD, saj je Katja tudi prava mojstrica, ko gre za pripravo hrane za pogostitve, ki temeljijo na majhnih, a raznovrstnih zalogajčkih, kjer se krožnikov in pribora skorajda ne potrebuje.
V okviru druge KPŠ kuharske delavnice se vsekakor obetajo poučno dopoldne, prijetna družba in tako sladki kot slani prigrizki, ki ne bodo zgolj okusni pač pa tudi prava paša za oči.

Na delavnico se prijavite na povezavi: http://goo.gl/forms/vrOvzAys0f.

Za vse dodatne informacije se lahko obrnete na kontakt: 031 203 397 (Mojca) ali kranjec.mojca94@gmail.com.

Naslednja (zadnja v prvem sklopu) KPŠ kuharska delavnica bo v soboto, 11. aprila 2015. Več informacij kmalu!

Se vidimo na drugi KPŠ kuharski delavnici! 🙂