Kifl MB2015Po uspešni prvi Kifl fešti v koledarskem letu 2015, ki je potekala v Ljubljani, je čas, da se Posavci zberemo v drugem največjem slovenskem mestu, v Mariboru! Na tradicionalni lokaciji mariborske Kifl fešte, na Štuku, se bomo letos družili 7. aprila 2015. Obeta se nam zanimiv in sproščen popoldanski program, ko bo ozračje ogrel DJ XY, vse pogumne pa vabimo, da se preizkusite v posavskih družabnih igrah – za vas pripravljamo tekmovanje v dveh disciplinah: Cviček-pong in Kiflomet! Najboljše tekmovalce čakajo tudi mamljive nagrade. Večerni program se bo pričel ob 21. uri, ko bodo mariborski oder zasedli člani posavske zasedbe D’palinka Band, ki bodo nato štafetno palico nastopajočih na Kifl fešti predali obetavni mladi slovenski skupini Kvatropirci! Člani organizacijske ekipe pa so sporočili, da ne bo manjkalo niti kiflov in cvička, ki sta ena od simbolov Kluba posavskih študentov, organizatorja Kifl fešt.

Poskrbljeno je tudi za vse zabave želne Posavce, ki študirajo v rodnih krajih ali v Ljubljani. Za vas smo tudi tokrat pripravili avtobusni prevoz. Vsi, ki bi si radi rezervirali svoje mesto na partybusu iz Posavja, lahko to storite pri Davorju (040 593 953), vsi tisti, ki pa bi se party-odpravi radi pridružili v Ljubljani, lahko svoj sedež rezervirate pri Jerneju (031 422 549). Iz obeh mest bo odprava krenila ob 20. uri, prihod nazaj pa je predviden okoli 5. ure zjutraj. Cena prevoza iz Ljubljane je 7 €, iz Posavja pa 10 €, v ta znesek pa je vključen tako avtobusni prevoz kot vsi priboljški, ki so na takšni odpravi obvezna oprema.

Kifl fešta Maribor je edinstvena priložnost za pravo posavsko zabavo, ki je Posavci in vsi, ki veste, da je žuranje s Posavci najboljše, res ne smete zamuditi! Pa še vstopnine NI!

Se vidimo 7. aprila na Štuku! 🙂