Dijaška skupnost Posavja, ki je del Kluba posavskih študentov, v šolskem letu 2014/2015 išče nove sodelavce, ki bi želeli aktivno sodelovati pri soustvarjanju dijaškega dogajanja v Krškem. Med najbolj znanimi projekti, ki jih organiziramo DSP-jevci gotovo velja omeniti SemesterFest, Teen Pool Splash, decembrsko Zbiranje igrač v sodelovanju z Rdečim križem Krško, na našem seznamu projektov pa so se v preteklosti znašli tudi mnogi drugi projekti, prav tako pa smo veseli vsakih novih predlogov za dogajanje – zato med nas vabimo mlajše, nadobudne, svobodomiselne moči. Seveda pa dijaki pomagamo tudi pri mnogih projektih, ki jih organizirajo naši študentski kolegi. Omeniti velja, da DSP v letošnjem decembru praznuje 15-letnico svojega obstoja – ob tej lepi priložnosti nas gotovo čaka zanimivo dogajanje.

Se sprašujete, zakaj je dobro biti del organizacijske ekipe DSP?
Čeprav se vam morda kot dijakom zdi nesmiselno razmišljati o poklicni poti, ti dijaško organiziranje da veliko – naučiš se samostojnosti, samostojnega vodenja projektov, ceniti začneš znanja starejših članov kluba in ‘last but not least’, sodelovanje pri takšni stvari lahko kasneje izkoristiš kot imenitno referenco, bodisi pri iskanju službe bodisi že v študentskih letih, ko ti samo organiziranje tipa mladi za mlade že toliko seže pod kožo, da se želiš udejstvovati tudi v študentskem organiziranju. Pozabiti ne smemo niti na različna (ne)formalna druženja, team buildinge in seveda številna nova prijateljstva.

Če Te je objava pritegnila in misliš, da bi se dobro znašel v naši sredini (ter si seveda dijak z veljavnim statusom dijaka ;)), se lahko za vse dodatne informacije (ali samovšečne izjave kot ‘kdaj lahko začnem?’ ali ‘kateri bo moj prvi projekt?’) obrneš na Tino, ki jo dobiš na e-naslovu tina.soln@kps-on.net, telefonski števliki 041 941 625 ali pa ji enostavno piši na Facebook profilu.

dsp