MC Krško vabi mlade na odprt dialog s kandidati za župana občine Krško

Na podlagi pobude in promocije aktivne politične participacije bodo v petek, 9. 11. 2018 ob 19. uri v dvorani MC Krško organizirali odprt dialog s kandidati za bodočega župana občine Krško.  Dialog se organizira z zavedanjem, da mladi največkrat nimate veliko priložnosti podati pobude, bližajoče lokalne volitve idealna pa so idealna priložnost, da so vaše želje interesi in konstruktivne kritike ter pobude spremenijo v zavezujoče obljube kandidatov.

Glede na pozitiven odziv na povabilo iz strani vseh štirih kandidatov, ki se potegujejo za stolček župana občine Krško verjamemo, da imajo tudi kandidati željo po predstavitvi svojih predlogov, ki se tičejo mladih v njihovih programih za kandidaturo.

Petkov večer bo moderirala Monika Gabrič, vsekakor pa dogodek ne bo soočenje kandidatov, ampak  ODPRT DIALOG na katerem bodo kandidati odgovarjali na vprašanja mladih in vseh tistih, ki se zavzemajo za boljši jutri mladih v občini in širše.  Pogovarjali se boste z aktualnim županom mag. Miran Stanko(SLS), Dušan Dornik (SMC, DeSUS, SDS in ROK), Božidar Resnik (Dobra država) in Aleš Suša (Levica).

Dogodek bo seveda brezplačen in odprt za široko javnost, kandidati pa bodo odgovarjali na vprašanja, ki se tičejo zgolj aktualnih tem za mlade. Če imate predloge za vprašanja kandidatom, s področij, ki zadevajo mlade, vas vabimo, da  jih že predhodno posredujete na e-mail naslov: martina.zlobko@mc-krsko.si

V MC Krško se veselijo številčnega obiska, saj verjamejo, da #NaMladihSvetStoji.