V idilično dolinico blizu Čateža pri Trebnjem se letos zopet vrača Festival ŠVIC. Festival, ki že leta navdušuje staro in mlado po vsej Sloveniji, se je pred trinajstimi leti začel kot navaden piknik. Letos (kot po navadi) ne bo manjkalo ne okusne hrane in pijače,  ne odlične družbe in super vzdušja. Seveda pa bo poskrbljeno tudi za raznolike dnevne aktivnosti in nepozaben večerni program!

Letos bodo ŠVICovo publiko v petek, 10. julija, ogreli Dare acoustic in Ice on Fire, norijo bodo nato nadaljevali I.C.E, bosanski raper Edo Maajka, štajerski rockerji MI2, energični Elvis Jackson, z irskim rockom pa bodo večer zaključili Happy Ol’ McWeasel.

Sobota bo obarvana s številnimi aktivnostmi – potekala bodo tekmovanja v že tradicionalnih športnih igrah, hkrati pa boste obiskovalci imeli možnost sproščanja z jutranjo jogo ter aktivno osvežitvijo z aerobiko v bazenu. Lahko boste preizkusili tudi body zorbing, slackline, slip’n’slide, se pomerili v družabnih igrah, ping pong-u ter beer pong-u in še in še!

Po pestrem dnevu bodo sobotni večerni program otvorili Lumberjack, sledili bodo domačini D’NeeB ter skupini GoGs in Kill Kenny, nato pa bodo oder zavzeli Dan D, zvezde hrvaškega rocka Prljavo kazalište, slovenski rockerji Big Foot Mama, v velikem slogu pa bodo festival zaključili CoverLover.

Dvodnevne vstopnice vključujejo brezplačno kampiranje, parkiranje, dnevne in večerne aktivnosti, nastop več kot 15 glasbenih skupin, za vse obiskovalce pa bo na voljo tudi brezplačna ohladitev v bazenu.  Besede dolgčas torej na ŠVIC-u ni!

Spremljaj ŠVIC tudi na njihovem Facebook in Instagram profilu, za vse dodatne informacije in nakup vstopnic pa odklikaj na njihovo spletno stran www.svic.si ali na www.eventim.si!

Super bo, tako da pridi »švicat« na ŠVIC tudi ti!

11311689_1140779049271420_971184511_n