Klub zgornjesavinjskih študentov že 13. leto zapored organizira Flosfest.  Ljubno ob Savinji  bo 3. teden v juniju za potešitev raznolikih glasbenih okusov gostilo velika imena slovenske in jugo scene.

10644753_571263519644030_6844480917568097868_oFlosfest je največja dvodnevna prireditev v savinjski regiji, ki poleg mladih iz tega območja, vsako leto privabi glasbene navdušence iz vse Slovenije. Festival v idilični dolini, ob hladni Savinji, ki v vročih poletnih dneh kar kliče po osvežitvi, se bo letos odvil 24. in 25. julija na tradicionalni lokaciji.

Z namenom, da privabijo obiskovalce iz vse  vseh koncev Slovenije in zadostijo raznolikim okusom, so letos v goste povabili trenutno najbolj vročo srbsko skupino pri nas, S.A.R.S., katerih komadi vsebujejo kombinacijo popa, rocka, reggae-ja, hip-hopa in bluesa ter tradicionalno srbsko folk glasbo.
Pravi rock bo možno slišati izpod bobnarskih palic ene najboljših slovenskih skupin, Big Foot Mama; skupine, ki že od leta 1990 spravlja na noge množice po Sloveniji.
Na svoj račun bodo prišli tudi ljubitelji popa s hrvaško estradnico Jeleno Rozgo, ki polni koncertne dvorane po Sloveniji in domačinko Alyo, ki bo pred zgornjesavinjsko študentarijo stopila prvič.

Pestro bo tudi čez dan, saj se bodo lahko udeleženci pomerili v nogometu na milnici in paintballu ter se ogrevali za prihajajoče evropsko prvenstvo v košarki.
Za vse obiskovalce bo možno tudi kampiranje v 50m od prizorišča oddaljenem Kampu Loka z urejeno plažo ob reki Savinji.

Za dvodnevno sprostitev ob dobri glasbi v idiličnem okolju bodo obiskovalci odšteli 17 €, za enodnevno pa 10 €. Vstopnice so vam na voljo na spletnem mestu www.eventim.si.

Se vidimo na Flosfestu! #norinafLosfESt #partižvad #malbl