festival za mlade Šrot 2013

Leto je naokoli, šola se zaključuje, bliža se poletje. Skrajni čas, da se zgodi nekaj res zabavnega, kajneda? Tudi v Klubu posavskih študentov mislimo tako! Zato zate pripravljamo tradicionalno zabavo ob koncu šolskega leta, letos še bolj odštekano in noro. ŠROT!

Na znani lokaciji, bazenu Brestanica, na zadnji dan šole, 24.6.2013. Zate pripravljamo pestro večerno dogajanje, z mnogo izvajalci. Od 21. ure dalje bodo nastopili zmagovalci predizbora na Semesterfestu, Good Vibrations, ska bend Carpe Diem, raper Trkaj s skupino Rapostoli ter legendarni The Drinkers! Med premori pa se nam bodo predstavile plesne skupine Akrobatik Breakers, AB Initio in plesalci Plesnega kluba Lukec.

Vendar, to ni vse! Letos bo Festival za mlade Šrot še posebej zanimiv, saj bo na ŠRC Brestanica dogajalo ves dan. Ob 13. uri namreč pričnemo s pool partyjem, na katerem nas bosta v plesnih ritmih zabavala Manuel Dark in MC Jay Jure, ob bazenu pa bodo potekale različne zabavne aktivnosti, od vleke vrvi, tekmovanja v metanju vodnih balonov ter še mnogo drugih aktivnosti, na katere se boste lahko prijavili na prizorišču.

Poleg zabave ob in v vodi pa se bomo zabavali tudi na bližnjih igriščih, kjer bodo potekali turnirji v odbojki in nogometu na mivki ter košarkarski turnir trojk. Ekipe za odbojko morajo biti sestavljene iz 3 članov, izmed katerih mora biti vsaj eno dekle in vsaj en fant, nogometne in košarkaške ekipe pa morajo biti sestavljene iz treh članov. Prijavnina za ekipo znaša 10 EUR in vključuje majico za vsakega člana ekipe. Prve tri ekipe iz vsake discipline prejmejo praktične nagrade. Prijavite se pri Lucijanu (lucijan.troha@kps-on.net ali 040 816 717).

Vstopnina na letošnji Festival za mlade Šrot bo za člane Kluba posavskih študentov znašala 5 EUR, na voljo pa bo omejeno število vstopnic, ki se bodo prodajale na predprodajnih mestih po posavskih srednjih šolah, Fakulteti za energetiko in v MC Krško ob napovedanih terminih. Vsi tisti, ki še niste člani, se lahko včlanite v času predprodaj in uradnih ur z originalnim potrdilom o vpisu, vendar pohitite, saj bodo že včlanjeni dijaki in študentje imeli prednost. Za vse ostale bo cena vstopnice v predprodaji znašala 7 EUR, na dan prireditve pa 10 EUR. Z vstopnico boste imeli vstop tako na dnevni del, ki se zaključi ob 18. uri, kot tudi na večerni del, ki se prične ob 21. uri.

Spremljaj našo FB stran in FB stran eventa, saj bodo na teh mestih na voljo različna obvestila o poteku predprodaj ter morebitnih spremembah.

Se vidimo!

0