Kifl fešta Maribor

Leto je naokoli, pomlad je v polnem razmahu in že spet je čas za najboljšega med najboljšimi posavsk

Tudi tokratna mariborska Kifl fešta se bo dogajala na kompleksu Štuk v Mariboru, in sicer 8.4.2014. Dnevni del, ki bo obsegal različne ekipne igre (za več podrobnosti spremljajte dogajanje na Facebook dogodku), med drugim tudi predstavitev igralnega avtomata za posebno izdajo kultne igre Flappy Bird, igre Flappy Kifl (ki jo lahko med drugim preizkusite tudi na flappykifl.kps-on.net), se bo pričel ob 17. uri. Večerni del, ki bo tokrat brez vstopnine, se bo pričel ob 21. uri, na njem pa nas bosta v veliki dvorani zabavali skupini Genova in zvezde večera, mlada, a

obetavna skupina San Di Ego, v klubu pa bo za plesne ritme skrbel DJ. T

imi žuri za študente – Kifl fešto v Mariboru! Maribor je mesto, kjer se je tradicionalni projekt pred več kot desetimi leti pričel in se razširil po vseh univerzitetnih mestih Slovenije. Kifl fešta je sicer projekt, ki je namenjen študentom in mladim iz Posavja, ki med letom bivajo v univerzitetnih središčih, na katerem se lahko srečajo s prijatelji in znanci ter sošolcem in kolegom predstavijo kulturne in kulinarične posebnosti iz svojega domačega kraja.ekom dneva in večera boste lahko priča vragolijam, ki jih bo uganjala maskota Kifl fešte, Posavski Kifl, ki bo poskrbel za kifle ter cviček, tradicionalna sestavna dela vsake Kifl fešte.

Za vse študente iz Posavja in Ljubljane bo organiziran prevoz, za katerega čimprej kontaktirajte Davorja (040 593 953) – Posavje, ali Jerneja (031 422 549) – Ljubljana, saj je število mest omejeno.

Za več informacij spremljajte spletno stran Kluba posavskih študentov www.kps-on.net ter dogajanje na Facebooku (klikni tukaj).

Pridi in ga zakiflaj z nami!