Vse, ki ste željni cvička, kiflov in dobre zabave, čaka tradicionalna Kifl fešta v Mariboru, tokrat s skupino ČUKI! V torek, 9. aprila, bo v organizaciji Kluba posavskih študentov, na Štuku poskrbljeno za pravo fešto skozi dan in pozno v noč.

Popoldanski program

Začetek ob 16:00. Kulinarično druženje z glasbo in zanimivimi igrami pred Štukom, ki bodo obogatene z lepimi nagradami.

Večerni program

Ob 22:00 pa se bo dogajanje prestavilo v dvorano Štuka, kjer smo Posavci za vas pripravili super glasbeni izbor. Zabavali nas bodo ČUKI, ki znajo s svojimi zimzelenimi melodijami osrečiti vsa srca. Pred Čuki pa nas bodo ogrevali akustični SAŠO HRIBAR in pa skupina BAĐUSI.

Predprodaja kart na Štuku in pred začetkom samega dogodka. Vstopnina za člane KPŠ IN DSP 0 €, študente 3 €, za ostale pa 5 €.

Včlanitev v KPŠ bo potekela na dan dogodka in v sredo 3.4. ter ponedeljek 8.4. od 18:00 do 20:00 na Štuku. Potrebujete le potrdilo o vpisu in izpolnjeno pristopno izjavo: http://www.kps-on.net/postani-clan/ .

Poskrbljeno bo tudi za avtobusni prevoz iz Posavja in Ljubljane!!! Ljubljanski študentje pokličite Jerneja (031 422 549), odhod avtobusov ob 14:00 in 20:00, Posavci pa Žigo (031 724 925), cena prevoza je 8€, ki vključuje tudi cviček in kifle!

Kot smo že navajeni, KIFLOV bo na tone, CVIČEK pa bo tekel v potokih!

0