Študijsko leto je v polnem zagonu, zato je skrajni čas, da se za en večer “odklopimo” in se posvetimo druženju s svojimi srednješolskimi ter osnovnošolskimi vrstniki, prijatelji in znanci. Klub posavskih študentov prav zato v soboto, 1.12.2012, za vse Posavke in Posavce pripravlja že tradicionalno KIFL Fešto! Tudi tokrat bo krška Kifl fešta združena z brucovanjem Fakultete za energetiko, ki bo poskrbelo za pester program za študente prvih letnikov.

Nastopili bodo domačini Rumkola, sledil pa jim bo nastop legendarnih Zasavcev Orlekov, ki nas bodo zabavali s svojimi “knapovskimi” prigodami, v za njih značilni zasedbi s harmoniko in pihalno sekcijo. V klubu MC bo v čast svetovnega dneva boja proti AIDSu izveden AIDS Awareness stage, kjer bo poleg DJa moč videti live percussion šov.

Kot je že v navadi, tudi tokrat ne bo manjkalo kiflov in vina v vseh oblikah (tudi kuhanček bo!), naš Kifeljček pa za vas pripravlja tudi posebno presenečenje, energetiki pa njihovo verzijo brucomora!

Vstopnine za vse člane ne bo, včlanite pa se lahko tudi na samem dogodku. V kolikor se boste, vas naprošamo da na povezavi izpolnete pristopno izjavo, v soboto pa prinesete seboj originalno potrdilo o vpisu. Omejitev ni, včlanite se lahko študentje, dijaki, Krčani, Brežičani, Sevničani, … Za vse ostale bo vstopnina znašala 5 EUR.

Se vidimo v soboto ob 21:00!