Kot najbrž že veste, se bodo v soboto, 17. 11. 2012, na Kongresnem trgu v Ljubljani odvijale demonstracije za solidarno Slovenijo. Soorganizatorja demonstracij sta tudi ŠOS in DOS, saj reforme, ki jih nameravajo sprejeti oz. so že sprejete posegajo tudi na študentsko življenje. Ker jih želimo pri njihovi odločitvi podpreti in javnosti jasno naznaniti, da študentje in dijaki nismo le nekdo, ki le čaka na lepše čase, za vse člane Kluba posavskih študentov, Dijaške skupnosti Posavja in Društva študentov Brežice organiziramo BREZPLAČEN avtobusni prevoz na demonstracije! Prijavite se lahko do petka do 15. ure!

Kam se lahko prijavite?

Dijaki in študentje, ki spadate pod upravno enoto Krško, se lahko za brezplačen avtobusni prevoz prijavite na mail: tina.soln@gmail.com ali na telefonsko številko 041 941 625 (Tina).

Dijaki in študentje, ki spadate pod upravno enoto Brežice, pa se lahko prijavite na mail: info@drustvo-dsb.si ali na telefonsko številko 031 274 316 (Patricija).

Podatki, ki jih prijava vsebovati, so naslednji:

Ime in priimek
Vstopna postaja (AP Krško ali AP Brežice)
Telefonska številka (velja za prijave preko e-pošte)  

V kolikor še niste člani, v soboto s seboj na avtobus prinesite potrdilo o vpisu v tekoče šolsko/študijsko leto! Cena prevoza za nečlane bo 5€!

HITRO SE PRIJAVITE, DA NE ZMANJKA PROSTIH MEST! POKAŽIMO, DA NAM NI VSEENO ZA NAŠO SEDANJOST IN PRIHODNOST!

V primeru premajhnega števila prijav bo odhod na demonstracije žal odpovedan.