Pa so končno tu … Vstopnice za Šrot 2013 namreč!

Jutri, v petek, 14. 6. 2013, se bodo po posavskih srednjih šolah odvile prve predprodaje!

Kdaj in kje?

Na Šolskem centru Krško-Sevnica (v Krškem) med glavnim odmorom. Za več informacij o predprodaji se obrnite na Žigo Imperla ali Vido Jurečič.

Na brežiški Gimnaziji bo predprodaja potekala med glavnim odmorom (10:25 do 10:55) za rdečo mizo pri bivši kopirnici. Tam poiščite Tino Šoln in Patricka Hecherja. Maturantje lahko vstopnice dobite pri Lovru Voglarju!
Prav tako pa se za vstopnice na Tino (041 941 625) obrnite dijaki Ekonomske in trgovske šole Brežice. V primeru večjega zanimanja bomo tudi pri vas v naslednjem tednu naredili predprodajo!

Novomeški dijaki pa se za vstopnice obrnite na Tomija Jankoviča. Uradne predprodaje ne bo, a ga lahko pocukate za rokav na avtobusu ali v šoli. Lahko pa mu pošljite zasebno sporočilo na njegov Facebook profil.

Cena vstopnic?

Gotovo vas zanima tudi koliko boste letos odšteli za največji posavski žur ob zaključku šolskega leta. Za člane smo tudi tokrat pripravili posebno ugodnost! Prvih 300 članov bo za karto odštelo le 5€, tisti, ki boste malo bolj počasni, ali zaradi takšnih ali drugačnih razlogov niste člani najboljšega KPŠ-ja, pa boste za karto dali le 2€ več, torej 7€. Cena vstopnice na dan prireditve bo 10€.

Kako postaneš član?

Če še nisi član, je skrajni čas, da to postaneš! Kako to storiš? Nič enostavnejšega. Svojemu izbranemu prodajalcu prinesi potrdilo o vpisu (v šolsko leto 2012/2013) in izpolni pristopno izjavo, ki jo najdeš na naši spletni strani!

Še nisi prepričan, ali boš šel na Šrot?

Zakaj ne bi šel? Končal si še eno šolsko leto, verjamemo da uspešno, in vemo, da si želiš nore zabave. Letos bo Šrot še večji kot pretekla leta, saj smo mu dodali še popoldanski del s športnimi igrami in bogatimi nagradami! Poleg tega pa bo vozil tudi ŠROT bus na relaciji Brestanica-Krško in Krško-Brestanica po ugodni ceni. Da boste lahko spili kakšno pivo in ne boste obremenjevali staršev, da pridejo po vas ob nemogoči uri. Zvečer pa nas bodo itak zabavali najboljši bendi. Poleg tega pa bo veliko dobrih fantov in punc, tako da res ni izgovora, da ne prideš! 😉

 

Torej, se vidimo 24. 6. 2013 na Bazenu Brestanica, kjer se nam obeta najboljši skok v poletje! 

šrot2013