Leto je naokoli, izpite smo med izpitnim obdobjem uspešno pospravili pod mizo in končno je napočil čas, da se Kifl ponovno vrne v našo družbo. Tradicionalno bomo sezono KIFL FEŠT odprli v Ljubljani. Letos se bomo na največji posavski zabavi v Ljubljani družili v sredo, 16. marca 2016, lokacija pa ostaja ista kot pretekla leta – Posavcem dobro poznan NetCafe!

kifl lj

Posebnost letošnje KIFL FEŠTE LJUBLJANA je ta, da se bomo začeli družiti že popoldne, saj bo pred NetCafejem potekala premierna POSAVSKA OLIMPIJADA. Tekmovanje se bo pričelo ob 18.00, ekipe pa bodo sestavljene iz treh članov – k prijavi pa ste vabljeni tako Posavci kot tisti, ki želite Posavce izzivati. Olimpijada bo sestavljena iz treh etap, najboljšo ekipo pa čakajo odlične nagrade! Prijave na Posavsko olimpijado potekajo preko spletnega obrazca, prijavili pa se boste lahko tudi na dan tekmovanja.

Na večernem delu KIFL FEŠTE Ljubljana bodo letos nastopili mladi tamburaši iz Posavju bližnjega Zagreba – TAMBURAŠKI SASTAV OD SRCA DO SRCA. Da bo v NetCafeju veselo tudi po koncu njihovega nastopa, pa bo poskrbel DJ KUKI, ki bo poskrbel za divje ritme do zgodnjih jutranjih ur. Vstopnine za člane tudi letos ne bo, za vse, ki pa niste člani/-ce Kluba posavskih študentov, pa bo tudi letos znašala simbolične 3 evre.

Poskrbeli smo tudi za žurerje, ki med svojim študijem živite v štajerski prestolnici in v Posavju. Organiziran bo prevoz iz Maribora in Krškega, na katerega se lahko prijavite preko spletne prijavnice. Za vse dodatne informacije sta vam na voljo Tilen (Maribor; 040 611 311) in Tina (Krško; 041 941 625).

Mi že komaj čakamo, da bo sreda in se zopet snidemo na Kifl fešti Ljubljana, kjer bo kiflov na tone, cviček pa bo tekel v potokih!

2016_3_10_Web grafika KIFL LJ