Vsi smo rojeni “Mind Gamer-ji”. Si želiš osvojiti svet?
2016_10_4_redbull

Foto: Vsi smo “Mind Gamer-ji” © Red Bull Mind Gamers

Če je odgovor da, potem moraš vstopiti v svet Red Bull Mind Gamers. Beseda teče o napredni spletni platformi na kateri najdeš najrazličnejše miselne igre (logične igrice, igrice spomina, kreativne igrice, grafične igrice, glasbene in strateške igrice).

2016_10_4_redbull_2

Foto: Red Bull Mind Gamers © Red Bull Mind Gamers

Kaj je Red Bull Mind Gamers?

Platforma, kjer lahko vsak uporabnik interneta preizkusi svoje sposobnosti pri igranju miselnih iger. Avtorji so navdih črpali po filmu MindGamers in se odločili, da pripravijo tekmovanje, kjer bo na koncu samo en zmagovalec – najboljši Mind Gamer na svetu! In ta zmagovalec si lahko prav TI!

Tekmovanje bo potekalo v treh delih:

• online kvalifikacije,
• dve lokalni tekmovanji (v Mariboru in v Ljubljani),
• Escape Room World Final (ki bo potekal februarja 2017 v Budimpešti).

Online kvalifikacije so prva točka, ki jo moraš premagati na svoji poti do finala v Budimpešti. Brez teh kvalifikacij ne bo šlo. In ravno tukaj se lahko dokažeš, da si ravno ti tisti/a, ki si zasluži vstopnico za lokalno tekmovanje.

2016_10_4_redbull_3

Foto: Vsi smo “Mind Gamers” © Red Bull Mind Gamers

Kako do online kvalifikacij?

Na spletnem naslovu http://www.redbullmindgamers.com/mission izbereš državo in kraj iz tebi najbližji kraj, se registriraš in začneš igrati igrice. Zelo preprosto.

Seveda smo poskrbeli, da ti ne bo dolgčas in da bodo tvoji možgani imeli precej dela, saj se odpravljaš na pot raziskovanja različnih zvrsti iger z naraščajočimi stopnjami težavnosti. In vsaka uspešno končana igra ti prinese točke, ki so zelo pomemben faktor pri samem tekmovanju.

Seveda lahko to priložnost izkoristiš in povabiš k igranju tudi svoje prijatelje ter tako tekmuješ z njimi. In verjemi na besedo – igre sploh niso preproste, kljub temu, da boš na začetku zagotovo takšnega mnenja.

2016_10_4_redbull_4

Foto: Moč tvojega uma © Red Bull Mind Gamers

Več informacij o tekmovanju, aktualne novosti in podrobnosti pa so vam na voljo na Red Bullovi spletni strani.

Avtor: Red Bull