Kot je sedaj že tradicija, DSPjevci tudi letos ob koncu dijaškega semestra prirejamo največji žur za dijake v Posavju! Tokrat smo se iz brežiškega MC-ja preselili v krškega, skupaj pa se bomo zabavali na večer, ko boste domov prinesli spričevala prvega ocenjevalnega obdobja, v petek, 18. 1. 2013, od 20. ure dalje!

Da pa bo letošnji SemesterFest res nekaj posebnega, bodo poskrbeli glasbeniki. V okviru dogodka bo potekal tudi PREDIZBOR ZA ŠROT 2013, obiskovalci pa boste lahko izbirali med tremi skupinami, ki so se uspešno prebile skozi kvalifikacije! Prvi se vam bodo predstavili Dolenjci, člani skupine SEDUKT, druga dva benda sta posavski množici že bolj poznana. Za nastop na ŠROT-u se bodo borili še člani skupine GOOD VIBRATIONS in fantovska skupina BLACK OUT. Glavna zvezda večera pa bo ZLATKO s svojim bendom OPTIMISTI!

Vstopnine za člane NI, član DSP-ja pa lahko postane vsak, ki prinese dijaško potrdilo o vpisu! Prav tako ne bo vstopnine za člane KPŠ (tudi ti se lahko včlanijo na dan dogodka), za vse ostale pa bo ta znašala 5€!

Pridite, da bomo ob koncu uspešne konference zafeštali skupaj, za vas pa pripravljamo tudi nekaj posebnih presenečenj!

Še povezava do FB dogodka.