banner_eventSpet je tisti čas v letu, ko se dvigujejo temperature – pa ne le zraka. Vse bolj vroče postaja tudi v šoli. Dijaki se trudijo za še zadnje ocene, maturante že preganja poslednje dejanje srednješolskega izobraževanja, študente izpitno obdobje. Še čisto malo in neprespane noči zaradi učenja bodo za nami. In kaj sledi potem? Še ena neprespana noč ali #Šrot2015!

Najboljši posavski žur ob koncu šolskega leta, Festival za mlade ŠROT 2015, se bo zgodil na zadnji šolski dan, v sredo, 24. junija 2015, na vsem dobro poznani lokaciji, bazenu v Brestanici – seveda v organizaciji Dijaške skupnosti Posavja in Kluba posavskih študentov.

In s kom bomo letos skočili v poletje? Na prireditveni oder prihajajo odlični posavski glasbeniki, ki jih poznamo kot Uranium Pills Project, zmagovalci predizbora za Šrot 2015 na SemesterFestu, energični dolenjski najstniki – Ice on Fire, pa »tamburaši u starkama« Mejaši z »Zorico« in »Ano« ter legendarna slovenska rock skupina Big Foot Mama. Za dobro razpoloženje med premori pa bodo tudi tokrat skrbele uveljavljene posavske plesne skupine.

Letošnji Festival za mlade ŠROT pa bo prav nekaj posebnega. Prvič v 16-letni zgodovini festivala prirejamo tematsko zabavo. Le katera tema pa bi bila boljša za vstop v poletje kot Havaji!

Vabljeni vsi mladi in mladi po srcu, da se nam v havajskih srajčkah, rožicah, morda pa tudi v hula krilih in kokosovih modrčkih pridružite 24. junija na 16. Festivalu za mlade ŠROT! 🙂

Za dodatne informacije spremljajte uradno FB stran festivala: https://www.facebook.com/FestivalZaMladeSrot in nam sledite na Instagramu: @festivalsrot, več informacij o dogodku pa najdete tudi na naši spletni strani http://www.šrot.si.