facebook_timelineDragi študentje, spoštovane študentke!

Leto je naokoli in zopet je čas, da pravočasno urediš članstvo v Klubu posavskih študentov! V spodnjih vrsticah boš izvedel/-a vse informacije o postopkih včlanjevanja in ugodnostih za člane, zato skrbno preberi!

ZAKAJ se naj včlanim v KPŠ?
Če še ne veš: Klub posavskih študentov je največji študentski klub v Posavju, članstvo pa ti prinaša veliko ugodnosti, ki jih lahko koristiš skozi celotno študijsko leto. Katere so te ugodnosti, izveš na naši spletni strani, prav tako pa bodo objavljene tudi na našem Facebooku. Vsak član prejme tudi ČLANSKO IZKAZNICO, s katero izkazuje članstvo v KPŠ za koriščenje ugodnosti.

Poleg tega pa imamo za vas letos tudi posebno darilo! Prvih 150 članov, ki bo uredilo članstvo za študijsko leto 2015/2016 prejme zanimivo MAJICO, s katero bo za vedno rešen posavski spor med Štajerci in Kranjci! 😉 Prav vse študente pa v oktobru, novembru in decembru čaka še brezplačno FOTOKOPIRANJE in PRINTANJE – VSAK DAN!

KAKO se včlanim v KPŠ ali podaljšam članstvo?
Nadvse enostavno – vse, kar potrebuješ je le potrdilo o vpisu v tekoče študijsko leto! Potrdilo o vpisu prinesi na uradne ure Kluba posavskih študentov na info točki Mladinskega centra Krško. Prijazni informatorji ti bodo dali še pristopno izjavo, ki jo izpolniš in že si član Kluba posavskih študentov!

Pohiti in hitro podaljšaš svoje članstvo – več nas je, bolje se imamo! 🙂

URADNE URE:
PONEDELJEK – PETEK: 10.00 – 22.00
SOBOTA: 10.00 – 23.00
NEDELJA: 10.00 – 20.00

Za vse nejasnosti glede postopka včlanjevanja ali kakšno drugo vprašanja nam pošlji sporočilo na tina.soln@kps-on.net!