Vsak konec pomeni nov začetek in vsak začetek pomeni nov konec. Le nekaj dni po začetku novega leta, ki prinaša nove izzive, se za srednješolce končuje prvo ocenjevalno obdobje. Po napornem učenju in neprespanih nočeh, ki jih je spremljala zajetna količina kave, je čas za sprostitev, druženje s prijatelji.

V Mladinski center Krško se v soboto, 17. 1. 2015, po letu dni premora vrača SemesterFest; koncert, ki ga za dijake organizirajo dijaki, člani Dijaške skupnosti Posavja. Za dobro vzdušje bodo skrbeli člani slovenske skupine CoverLover, ki preigravajo priredbe slovenskih in tujih izvajalcev. Tudi takrat pa bo v okviru SemesterFesta potekal predizbor za skupino, ki bo nastopila na 16. Festivalu za mlade ŠROT. Za nastop in denarno nagrado se bosta potegovali dve skupini: prvi bodo ozračje ogreli dolenjski najstniki Ice on Fire, ki zase pravijo, da radi tepejo svoje inštrumente. Kot drugi bodo nastopili člani posavske zasedbe Milkshake, ki je širši javnosti po nastopu na Kifl fešti Posavje poznana tudi kot Ansambel Mateja Humarja.

Vstopnine na dogodek ni, vse člane DSP in KPŠ pa čaka brezplačen »welcome drink«. Če še nisi član, ne skrbi – včlaniš se lahko tudi na dan prireditve tako, da s seboj prineseš potrdilo o vpisu v tekoče študijsko leto.

Vsem dijakom želimo, da zadnja ocenjevanja pred konferenco opravijo čim bolj uspešno. 🙂 Se vidimo 17. 1. 2015 na tretjem SemesterFestu – najboljšem žuru po napornih nočeh učenja!

semesterfest_a3-popravljen