Klub posavskih študentov v sklopu krovnega projekta KPŠ veseli december vsako leto poskrbi za posebej pester zaključek leta. Tako bo jutri, 21. decembra 2018 ob 21.00 na sporedu njegovo sklepno dejanje – Kifl fešta Posavje. Dogodek bo letos že drugo leto zapored potekal v Country Pubu (Veliki Podlog), do koder bo iz Krškega in nazaj vozil brezplačni avtobus.

Na klubu smo tudi letos decembrsko dogajanje začeli že 1. decembra – na dan boja proti aidsu, ko smo v organizaciji Dijaške skupnosti Posavja z deljenjem kondomov in rdečih pentljic po posavskih srednjih šolah ozaveščali o nevarnostih nezaščitene spolnosti. Ker si poleg zastopanja interesov mladih še posebej v decembru prizadevamo tudi za humanitarnost, smo s pridružitvijo dobrodelni akciji Božiček za en dan pripomogli, da bo december prazničen tudi za otroke, ki jim starši ne morejo privoščiti božičnega obdarovanja.

Vrhunec KPŠ veselega decembra pa bo jutrišnja Kifl fešta Posavje, ki jo tradicionalno prirejamo ob koncu koledarskega leta. Tudi letos bomo na toplem, v Country Pubu v Velikem Podlogu, kjer bodo za najbolj kiflastično zabavo leta poskrbeli Orleki. Poleg kiflov, ki jih bo na tone in cvička, ki bo tekel v potokih – kot se za kifl fešto spodobi, bo za prve žurerje na voljo tudi odličen kuhanček.

BREZSKRBNO NA ZABAVO Z BREZPLAČNIM AVTOBUSOM

Poskrbljeno bo tudi za varen in brezskrben prevoz na zabavo iz Krškega in nazaj. Brezplačni avtobus bo vozil po sledečem voznem redu:

  • avtobus na Kifl fešto Posavje odpelje ob 20.30, 21.30 in 22.30 z glavne avtobusne postaje v Krškem
  • avtobus s Kifl fešte Posavje proti Krškem odpelje ob 1.00, 2.00 in 3.00 izpred Country Puba.

Trasa avtobusnega prevoza: glavna avtobusna postaja – Krško Zaton – ŠC Krško-Sevnica – Country Pub.

Se vidimo jutri na praznični Kifl fešti Posavje! Ne pozabite na letošnji dress code: ugly christmas sweater! 🙂