V Krškem se nocoj začenja 3-dnevni jesenski Mladinski kulturni festival. Otvoritveno dogajanje – Potopisno predavanje: Zambija 2018 se bo odvijalo v Kavarni Lilija v Leskovcu pri Krškem z začetkom ob 20.00. Svojo izkušnjo, ki je bila veliko več kot zgolj potovanje in bivanje v Zambiji, nam bo predstavila Maša Lukež – Posavka in študentka medicine, ki se je skupaj s še tremi sošolci in študentom fizioterapije aprila letos odpravila v Afriko na trimesečno medicinsko-humanitarno odpravo.

Z vstopom v jesen počasi vstopamo tudi v novo študijsko leto, zato boste imeli posavski študentje vsak dan tekom Mladinskega kulturnega festivala tudi priložnost, da postanete člani Kluba posavskih študentov ali da podaljšate svoje članstvo. Že na današnjem dogodku, vabljeni, da poiščete KPŠ kotiček, kjer oddate svoje potrdilo o vpisu, izpolnite pristopno izjavo in si izberete darilce.

Pestro dogajanje letošnjega festivala se bo nadaljevalo v petek, 28. 9. 2018, ob 19.00 v starem mestnem jedru Krškega, kjer bo v na sporedu Jazz večer v parku z Lovrom Ravbarjem & Fake Orchestro. Finale 3-dnevnega dogajanja pa bo v soboto, 29. 9. 2018 z zares raznolikim celodnevnim programom in večernim koncertom skupine The Mint in Vlada Kreslina z Malimi bogovi.

Se vidimo nocoj v najboljši kavarni v mestu!

0