V soboto, 23. maja 2015, naj bi zopet zaživele ulice starega mestnega jedra Krškega, vendar zaradi slabih vremenskih obetov temu žal ne bo tako. Mladinski kulturni festival, ki sicer domuje na ulici, se letos seli v Mladinski center Krško, saj vremenoslovci za soboto napovedujejo deževna obdobja. Vam pa vseeno ponujamo pestro soboto dogajanje, le na drugi lokaciji in z malce spremenjenim dnevnim dogajanjem.

Popoldanski del se bo namesto ob 15.00, ko naj bi se odprla prvi Street food & drink v Krškem, pričel ob 17.00 z nastopom Klovna Žareta, ulični festival dobre hrane in pijače pa tokrat žal odpade. Večerni del pa ostaja nespremenjen. Ob 19.00 se bomo zabavali ob stand upu Matjaža Javšnika, ob 20.30 bodo v akustični preobleki glasbeni program odprli člani zasedbe Liquf, ob 22.00 pa bodo oder dvorane Mladinskega centra Krško zasedli Posavci – člani skupine Demolition Group, ki je pred dnevi izdala novo ploščo. Seveda pa bo poskrbljeno tudi za dobro pijačo, ki vam jo bodo postregla prijazna dekleta iz Kluba Mladinskega centra.

Razloga, da ostanete doma, torej ni, saj se bo v Krškem še vseeno dogajalo! Na drugi lokaciji, a nič manj kvalitetno kot sicer! Se vidimo! 🙂

unnamed2

0