»Prebudili smo se v deževno jutro, a za vsakim dežjem posije sonce in tudi nocoj bo tako,« so pozitivni organizatorji 19. Festivala za mlade ŠROT, ki se bo nocoj ob 20.00 pričel na Bazenu Brestanica. Na velikem festivalskem odru bodo v vsakem vremenu nastopili Magnifico, Help! A Beatles Tribute, D’ NeeB in The Mint. Za vse, ki si vstopnice niste zagotovili v predprodaji, so te danes na voljo na prodajnih mestih Eventim, zvečer pa pri vhodu na prizorišče po ceni 10 €.

Časovnica

20.15 – The Mint
21.15 – D’ Neeb
22.30 – Magnifico
0.15 – Help! A Beatles tribute

Brezplačni ŠROTBUS

Na dogodek se boste iz Krškega lahko pripeljali z brezplačnim ŠROTBUS-om, ki bo iz avtobusne postaje Krško odpeljal ob 20.00, 21.00 in 22.00, prav tako pa bo po koncu prireditve poskrbel za brezskrbno vožnjo domov ob 1.00, 2.00 in 3.00.

Parkirišča

Za vse, ki se boste na festival pripeljali z lastnim prevozom, bodo urejena tri brezplačna parkirišča v neposredni bližini prizorišča. Organizatorji opozarjajo na spremenjeno prometno strategijo in pozivajo vse obiskovalce, da zaradi omejenega števila parkirnih mest na prizorišče pridejo čim prej in upoštevajo navodila rediteljev.