Dijake 4. letnikov srednjih šol le še nekaj mesecev loči od začetka ‘zrelostnega izpita’, v Dijaški skupnosti Posavja in na Klubu posavskih študentov pa smo se odločili, da v letošnjem letu posavskim dijakom pomagamo do boljših rezultatov, saj vsi vemo, kako pomemben je dober rezultat na maturi za vpis na želeno fakulteto. Da pa lahko priprave na maturo, ki bodo potekale v aprilu in maju v prostorih Mladinskega centra Krško, izvedemo, potrebujemo pomoč posavskih študentov.

Iščemo študente matematike, angleščine, slovenščine in psihologije, ki bi radi pomagali maturantom do boljših rezultatov na maturi ter si obenem pridobili nekaj pedagoških izkušenj in zaslužili kakšen evro.

Od kandidatov pričakujemo:
– status študenta,
– zanesljivost,
– prilagodljivost glede na urnik izvedbe priprav na maturo,
– motiviranost za delo,
– sposobnost vodenja in poučevanja manjše skupine srednješolcev.

Vsi, ki bi vas omenjeno delo zanimalo, se hitro prijavite. Svoje prijave pošljite najkasneje do petka, 20. februarja 2015, na naslov tina.soln@kps-on.net.
Prijava naj vsebuje:
– ime in priimek,
– fakulteto, ki jo obiskuješ, letnik in smer študija,
– kontaktne podatke (e-mail, telefonska številka) in
– krajše motivacijsko pismo, v katerem napišeš, kakšna je tvoja motivacija za opravljanje dela, za katerega se prijavljaš.
Zadeva maila pa se naj glasi ‘Prijava mentorja za priprave na maturo – *predmet, ki ga želiš poučevati*.

Hitro se prijavite, saj vam delo predstavlja odlično referenco za prihodnost, prav tako pa nudimo plačilo 10 €/predavanje. 🙂

Pozor! Rok za prijavo mentorja za izvajanje priprav za PSIHOLOGIJO je podaljšan do 6. 3. 2015!